Contact

Adresgegevens

Charmoso
Karin van der Hout
Galderie 4
2672DS Naaldwijk

Algemene Voorwaarden

Openingstijden

Maandag 09.00 – 17.00 uur
Dinsdag 08.30 – 17.00 uur
Woensdag 08.30 – 14.00 uur

Contact

Schoonheidssalon Charmoso werkt uitsluitend op afspraak. Indien je langs wilt komen voor een
behandeling, cadeaubon, een product of voor algemene informatie kan je telefonisch contact opnemen via
bovenstaand telefoonnummer.

Let op:
Momenteel kan ik helaas geen nieuwe klanten aannemen omdat ik vol zit. Excuus hiervoor.

Bereikbaarheid

De Charmoso praktijkruimte is gevestigd op de eerste etage van een woonhuis. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om mensen die slecht ter been zijn of geen trap kunnen lopen te behandelen. Mijn excuses hiervoor.

Werkwijze

Bij jouw eerste bezoek krijg je een intake gesprek waarbij een huidanalyse wordt opgesteld zodat je zorgvuldig jouw wensen en eventuele problemen kunt aangeven. Naar aanleiding van deze huidanalyse leg ik je een behandeladvies voor. Houdt er rekening mee dat het eerste bezoek daarom een langere tijd in beslag neemt dan de beschreven tijden in het behandeloverzicht. Aan deze extra tijd zijn geen kosten verbonden.

Erkend vakdiploma

Charmoso is aangesloten bij Anbos (Algemene Nederlandse Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging). Deze organisatie staat garant voor professionaliteit en vakkennis van de schoonheidsspecialiste. De schoonheidsspecialiste die aangesloten is bij deze organisatie is te allen tijde in het bezit van een erkend vakdiploma.

Care for life

Eind 2010 vond de oprichting van Care For Life Foundation plaats. De Foundation is in het leven geroepen door Care Cosmetics, de cosmetica distributeur van Charmoso. Care For Life zet zich in voor chronisch, terminaal of levensbedreigend zieke kinderen. Wilt u meer weten over deze organisatie dan verwijs ik u naar  www.careforlife.nl.